Műszaki adatok

Vertikális szélturbina –
HYBRID 5

Intelligens vezérlés: Az alacsony termelési szélsebesség kulcsa a rotor optimális fordulatszámon tartása. Az intelligens vezérlés biztosítja a tekercsek optimalizált termelési kiterhelését, ezzel igazodva az éppen fújó szél sebességéhez.

Erős szélben a termelés fokozásával egyrészt visszafékezi a rotort az optimális fordulatszámra, másrészt biztonsági fékként is funkcionál: fiktív terheléseket kapcsol be a fékhatás céljából a kritikus szélsebességnél.

Bővebben

Vertikális szélturbina –
HYBRID 15

Gyártóüzemünkben magasan képzett szakemberek és csúcstechnológiát képező megmunkáló gépek biztosítják az állandó minőséget. Minden termékünk CE megfelelőséggel bír és az ISO szabvány garantálja a kifogástalan terméket. Turbináink élettartama minimum 30 év.

Minden részegység cserélhető, javítható és újrahasznosítható. Önbeálló csapágyak, porszórt festésű masszív vázszerkezet. Saválló szárnyak, merevítők, és burkolatok.

Bővebben

 Napelem rendszer

A napelemek alapanyaguktól és technológiájuktól függően különböző hatásfokkal képesek villamos energiát termelni.

Bővebben

Horizontális szélturbina

A horizontális szélturbina egy nagy oszlopon helyezkedik el, ez annak köszönhető, hogy magasabban sokkal nagyobbak az átlagos szélsebességek, ezáltal több a kitermelhető energia.

A lapátjai úgy működnek, mint egy repülőgép szárnyai, rajtuk a nyomáskülönbség hatására felhajtóerő jelenik meg, és ez forgómozgássá alakul.

Bővebben