Vertikális szélturbina – HYBRID 15

Megtérülési táblázat

Gyártóüzemünkben magasan képzett szakemberek és csúcstechnológiát képező megmunkáló gépek biztosítják az állandó minőséget. Minden termékünk CE megfelelőséggel bír és az ISO szabvány garantálja a kifogástalan terméket. Turbináink élettartama minimum 30 év. Minden részegység cserélhető, javítható és újrahasznosítható. Önbeálló csapágyak, porszórt festésű masszív vázszerkezet. Saválló szárnyak, merevítők, és burkolatok.

A Vortex hatás, valamint a berendezés vezérlése teszi lehetővé azt a kiemelkedő hozamot, ami kiemel bennünket a mezőnyből.

A szélturbinák esetében az egyik legkritikusabb tényező környezetre gyakorolt zajhatás. Ebben is kiemelkedően teljesítünk.

Hybrid turbináink nem vágnak bele függőlegesen a légáramba, mint a vízszintes tengelyű szélgépek, ezért gyakorlatilag nincs zajhatásuk, nincs az a jól ismert 35-50 decibeles zavaró surrogás. A Hybrid szélgenerátorok emiatt a sűrűn beépített városi felhasználásra is tökéletesek. Mivel gyakorlatilag nincs hangjuk, és nagyon magas a területre vetített energiasűrűségük, kézenfekvő választás például egy társasház, vagy egy torony jellegű műtárgy számára, és ideális kiegészítése lehet egy napelem telepítésnek is.